Zaplanuj pobyt
Przyjazd 12
lis 2019
Wyjazd 13
lis 2019
Zaplanuj pobyt

Wydarzenia

Gault & Millau 2019

Przewodnik Gault&Millau to jedna z dwóch prestiżowych francuskich serii wydawniczych (obok Michelina) recenzujących rynek gastronomiczny. Charakterystyczny żółty przewodnik na 2019 rok zawiera 9 restauracji i lokali ze Szczecina. Restauracja hotel DANA z Szefem Kuchni Arkadiuszem Kaneckim otrzymała pierwszą czapkę jako jedna z trzech wyróżnionych restauracji. Smacznego i czapki z głów. 

 

Miejsca w przewodniku nie można sobie kupić. System ocen opiera się na punktach i czapkach, które przyznają specjalni inspektorzy. Restauracje, które znalazły się w żółtej książce, otrzymały co najmniej 10 na 20 możliwych punktów. Po przekroczeniu tej granicy lokale dostają dodatkowo od 1 do 5 czapek. Im więcej czapek, tym lepsza ocena profesjonalistów z Gault&Millau. 

 

Zapisz się do newslettera Czekają na Ciebie najnowsze promocje i wydarzenia!

newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij